07.02.2017

GEA tretjič zapored zmagovalec Best Buy Award Slovenija

S ponosom in veseljem vam sporočamo, da je Tovarna olja Gea d.d. v Best Buy Award raziskavi, izvedeni na slovenskem trgu po mednarodnih standardih združenja za certificiranje ICERTIAS (International Certification Association) že tretjič zapored dosegla 1. mesto v kategoriji proizvajalca jedilnih olj 2017/2018.

V raziskavi, ki je bila opravljena januarja 2017, so slovenski potrošniki tudi tokrat ocenili, da Gea d.d. ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na slovenskem trgu.

Raziskavo Best Buy Award je za Slovenijo januarja 2017 opravila švicarska hiša ICERTIAS s sedežem v Zürichu, na vzorcu 1200 spletnih anketirancev, starejših od 15 let. Raziskava je potekala prek spletne ankete po metodi CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Anketiranci so odgovarjali na anketna vprašanja odprtega tipa in niso imeli vnaprej ponujenih odgovorov, ampak so samostojno, po svojih izkušnjah in prepričanjih izbirali podjetje, izdelek ali storitev, ki na slovenskem trgu ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.
Pri zastavljenem vprašanju: „Navedite ime proizvajalca jedilnega olja, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu,” je največ anketiranih odgovorilo GEA.

V Tovarni olja Gea smo izjemno ponosni, da smo ponovno prejemniki tega pomembnega odličja, ki daje našim izdelkom dodatno vrednost.