20.01.2021

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti

Platinasti certifikat predstavlja najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo Bisnode (partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet) podeljuje na evropski ravni.
Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji (strankami, kupci, dobavitelji itd.).

V Sloveniji je v letu 2020 med vsemi 177. 562 registriranimi podjetji, platinasto bonitetno odličnost doseglo zgolj  1,3% podjetij.

Med slednje se letos prvič uvršča tudi GEA d.o.o., saj smo izpolnili kriterije zlate bonitetne odličnosti za leto 2018, 2019 in 2020 in tako spadamo med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte.
Trg jedilnih olj je močno konkurenčno okolje. Da smo boniteto uspešni tudi v časih polnih izzivov, nas vodi naša usmerjenost poslovanja s poudarkom na visokokakovostnih in zdravju prijaznih proizvodih, ki celovito zadovoljijo življenjske potrebe ljudi po rastlinskih maščobah in dopolnilni prehrani.

Temeljno vodilo Tovarne olja Gea pa je poleg vrhunske kakovosti tudi visoka profesionalnost v sodelovanju s poslovnimi partnerji ter nenehen razvoj znanja vseh zaposlenih.