Telečja zarebrnica v hrustljavi skorji
Sestavine:
- GEA oljčno olje z okusom tartufov
- 4 telečje zarebrnice (700–800 g)
- 2 jajci
- 1 žlička grobo mletega česna
- 2 žlički parmezana
- 6 žlic pšeničnega zdroba (za hitro pripravo)
- sol, poper
Priprava:
Meso potolčemo in začinimo. Jajca razžvrkljamo in vanj vmešamo še dve žlički GEA oljčnega olja z okusom tartufov. Pripravimo mešanico parmezana in pšeničnega zdroba za paniranje.
Zarebrnice pomočimo v razžvrkljani jajci ter pripravljeno mešanico parmezana in griza. Postopek dvakrat ponovimo.
Zarebrnice ocvremo z obeh strani v vročem olju ZVEZDA olje za cvrtje do zlatorumene barve.
Postrežemo jih s poljubno prilogo.
Dober tek.