Telečja zarebrnica v hrustljavi skorji

0:40
4

Sestavine:

  • GEA oljčno olje z okusom tartufov
  • 4 telečje zarebrnice (700–800 g)
  • 2 jajci
  • 1 žlička grobo mletega česna
  • 2 žlički parmezana
  • 6 žlic pšeničnega zdroba (za hitro pripravo)
  • sol, poper

Priprava:

Meso potolčemo in začinimo. Jajca razžvrkljamo in vanj vmešamo še dve žlički GEA oljčnega olja z okusom tartufov. Pripravimo mešanico parmezana in pšeničnega zdroba za paniranje.

Zarebrnice pomočimo v razžvrkljani jajci ter pripravljeno mešanico parmezana in griza. Postopek dvakrat ponovimo.

Zarebrnice ocvremo z obeh strani v vročem olju ZVEZDA olje za cvrtje do zlatorumene barve.

Postrežemo jih s poljubno prilogo.

Dober tek.