Okusna nabodala na paradižnikovem rjavem rižu

0:40
4

Sestavine:

  • 6 žlic olja CEKIN Mediteran
  • 300 g svinjskega stegna
  • 300 g piščančjih prsi
  • 16 manjših svežih šampinjonov
  • 1 zelena paprika
  • 1 čebula
  • začimbe za žar
  • Sestavine za riž:
  • 300 g rjavega riža
  • 2 paradižnika
  • 1 čebula
  • 1 vejica peteršilja

Priprava:

Meso narežemo na enako velike kocke in začinimo z začimbami za žar. Na enak način naredimo to tudi s papriko in čebulo. Šampinjone operemo. Riž skuhamo po osnovnem receptu. Paradižnik narežemo na majhne kockice. Čebulo, česen in peteršilj sesekljamo.

Iz mesa, paprike, šampinjonov in čebule sestavimo nabodala, ki jih nato opečemo na vročem olju CEKIN Mediteran z vseh strani.

Na olju CEKIN Mediteran prepražimo sesekljano čebulo, ki ji dodamo predhodno kuhan riž, česen, paradižnik in sesekljan peteršilj. Vse skupaj premešamo in dušimo nekaj minut.

Dober tek

Dostava izdelkov je zaenkrat možna le v Sloveniji. Opusti