Perutninska solata s koruzno polento

0:30
4

Sestavine:

 

Solata:

  • 12  dag koruznega zdroba
  • 3/8  l vode, zelenjavna juha
  • 1 rdeča in 1 zelena paprika
  • 2 paradižnika
  • 40 dag kuhanega perutninskega mesa

 

Preliv:


Priprava:

Zdrob skuhamo na zelenjavni osnovi. Kuhan zdrob pustimo stati približno eno uro.

Paprike narežemo na četrtine in operemo. Nekaj časa jih kuhamo v slanem kropu, da postanejo mehke. Četrtine paprike narežemo na drobne rezance. Paradižnike narežemo na krhlje. Kuhan zdrob zmešamo z GEA oljčnim oljem z zelišči,  kisom, rdečo papriko v prahu, poprom, narezano papriko in perutninskim mesom. Solato obložimo s koščki paradižnika in potresemo z narezanim drobnjakom.

Dober tek.

Dostava izdelkov je zaenkrat možna le v Sloveniji. Opusti