Piščančja nabodala z majonezno omako

0:40
4

Sestavine:

6 žlic olja CEKIN Mediteran

  • 50 dag piščančjih prsinabodala
  • 1 rdeča paprika
  • 1 bučka
  • 1 čebula
  • 20 češnjevih paradižnikov
  • sol, poper
  • origano

Priprava:

Meso narežemo na enako velike kocke. Bučke, papriko in češnjeve paradižnike temeljito operemo in jih  dobro osušimo s papirnato brisačo. Bučke narežemo na debele kolobarje, te pa še na polovice, če so velike. Papriko narežemo na kvadratke, češnjeve paradižnike pa pustimo cele. Čebulo olupimo in narežemo na manjše kose. Vse skupaj damo v večjo skledo in začinimo s soljo, poprom in origanom.

Na lesena palčke v zaporedju natikamo kose piščanca, bučke, paprike, čebule in češnjeve paradižnike. Rešetko segrejemo in temeljito namažemo z oljem CEKIN Mediteran. Pripravljena nabodala razporedimo po segretem žaru in jih pečemo približno 10 minut. Nabodala vmes nekajkrat obrnemo,  vendar pazimo, da posamezni koščki ne odpadejo.

Nabodala lahko spečete tudi v ponvi.

Pečena nabodala serviramo na krožnike in postrežemo z majonezno omako.

Dober tek.

Dostava izdelkov je zaenkrat možna le v Sloveniji. Opusti